BESTÄLLNING AV SERVICE

Vi erbjuder service av spabad på plats, även av produkter ej täcks av garanti.
Efter att vi har behandlat din beställning, ber vi dig vänligen att betala in en deposition. Beställning och betalning sker lättast via denna sida.

Hjälp oss att hjälpa dig
För snabb hantering av ditt ärende, ber vi dig att ange följande detaljer: Produktnamn, fakturanummer och köpdatum. Ytterligare hjälper du oss genom att så utförligt som möjligt, beskriva problemet och eventuellt bifoga en bild.

Datum och tidpunkt för service

Vid beställning av service, skickar vi dig en bekräftelse. Vår serviceavdelning kommer sedan att kontakta dig för att bestämma exakt datum och tidpunkt för servicebesöket. Du kommer att kontaktas innan service utförs i ditt område.

Tidpunkten anges som förväntad och ej bestämd, eftersom exakt tid för varje servicebesök är svårt att fastställa. Våra servicemontörer känner ej till uppgiftens exakta omfång innan de är på plats och vill alltid åtgärda problemet till kundens belåtenhet.

Skulle våra montörer bli försenade, kommer vi så gott det går att hålla dig informerad. Du är även välkommen att kontakta Susanne Vestergaard på telefon: +45 7027 2723 för vidare information (inom normala arbetstider).       

Vänligen ifyll nedanstående formulär. Alla fält markerade med * SKA fyllas i innan formuläret kan skickas.

  PRODUKTUPPLYSNINGAR

  Fakturanummer.

  Ange köpdatum.

  Ange vilken reservdel/delar du behöver

  Du kan eventuellt bifoga relevanta bilder

  DINA KONTAKTUPPLYSNINGAR:

  KÖP SERVICE HÄR