utgående tjänst

BESTÄLLNING AV SERVICE

Deposition för serviceåtgärder.

Deposition betalas enligt avtal med SPA Kompaniet ApS tel. 08-408 399 00.
Via ePay reserveras ett depositionsbelopp. Först efter servicebesöket, debiteras det specifika beloppet.

Gäller i hela Sverige, med tillägg till icke brofasta öar. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till att serva produkter som ej är köpta hos Spa Kompaniet.

Service inom 14 dagar:
Vår serviceavdelning har delat upp landet i olika zoner baserat på postnummer. Utifrån olika geografiska områden, planerar vi sedan servicebesöken. Vi ber om er förståelse för att hanteringstiden kan vara något längre under semester, helgdagar och vid sjukdom.

Datum och tidpunkt för service.
Vid beställning av service, skickar vi en bekräftelse till dig. Vår serviceavdelning kommer sedan att kontakta dig för att bestämma exakt datum och tidpunkt för servicebesöket. Du kommer att kontaktas innan service utförs i ditt område.

Tidpunkten anges som förväntad och ej bestämd, eftersom exakt tid för varje servicebesök är svår att fastställa. Våra servicemontörer känner ej till hela uppgiftens omfång innan de är på plats och vill alltid åtgärda problemet till kundens belåtenhet.

Skulle våra montörer bli försenade, kommer vi så gott det går att hålla dig informerad. Du är även välkommen att kontakta Susanne Vestergaard på telefon: +45 21 83 62 83 för vidare information om ditt servicebesök.

Servicebesök
Våra servicemontörer har vid ankomst med sig en serviceblankett. Vänligen ifyll tidpunkt för ankomst tillsammans med montören. Efter avklarad service ifylls serviceblanketten med de reservdelar som använts och montören går igenom vad som utförts. Vänligen avsluta servicebesöket genom att skriva upp tidpunkt då montören avslutar sitt besök och skriv under serviceblanketten. Om du inte kan närvara vid servicen och har bett en annan person att närvara kommer vi att maila serviceblanketten till dig.

1.045,00 SEK
5.000,00 SEK
4.000,00 SEK
3.500,00 SEK

Du betalar deposition beroende på ditt postnummer för service inkl. bilersättning.

Efter det betalas priset för tiden montören använder per påbörjad ½ timme på plats: kr. 595,00

Efter servicebesöket, debiteras det specifika beloppet.