DUSCHKABIN

Duschkabiner till marknadens bästa priser

Är du på jakt efter en duschkabin?  Då har du hamnat helt rätt. Vi erbjuder experthjälp och kvalitén är i topp. Du som kund kan alltid känna dig trygg när du handlar hos SPA Kompaniet.

Vi har i vår produktion av duschkabiner, tagit höjd för detaljer, kvalitet, design och slutlig finish. Där det är möjligt, använder vi fjäderbelastade hjul på nedre delen av skjutdörrarna, vilket underlättar monteringen av dörrarna. För att öppning och stängning ska gå så smidigt som möjligt, är de övre hjulen så kallade ”dubbelhjul”. Vi har i alla kabiner använt oss av härdat säkerhetsglas och extra gedigna samlingar. Bottenkaret är utrustat med ett kraftigt och stabilt stativ med justerbara ben. En del av våra duschkabiner är dessutom tillverkade med det specialdesignade klicksystemet som gör det enkelt att montera duschkabinen nästan helt utan användning av verktyg.

Kabinens väggar
I alla våra kabiner har vi använt oss av härdat säkerhetsglas. Bakväggarna är antingen av glas eller sanitetsakryl.

Hörnmontering
Våra mest efterfrågade modeller- ART och 90E  är utformade med hörnfästen, där profilerna monteras fast en åt gången. Beslagen förenklar montering av kabinen.

Easy Click system – Enkel montering utan användning av verktyg
En del av våra duschkabiner är tillverkade med det specialdesignade klicksystemet som gör det enkelt att montera duschkabinen utan användning av verktyg.
Läs mer här >>

Kabinbotten i två sektioner
Flera av våra duschkabiner har 2-delade bottenkar, vilket underlättar vid rengöring av avloppet.
Läs mer här >>

Aluminiumbeslag av hög kvalitet
Den aluminium som SPA Kompaniet använder i sin produktion har ytbehandlats på ett flertal olika sätt, varför ytan är exempelvis; matt, borstad eller högpolerad. Gemensamt för alla ytor är att vi i vår produktion använder oss av högkvalitativ ytbehandling, framför billigare och mer glänsande alternativ.

Antikalk jets
Tak- och handdusch samt kropp jets är alla försedda med antikalk jets, vilket underlättar rengöringen av kabinen. Duschmunstycket och övriga jets är försedda med gummi så att kalk kan borstas bort med en enkel avtorkning.