Sveriges billigaste Utomhusspa

Nu har vi chansen att erbjuda en unik kupp på lyxigt utomhusspa. Det finns fyra bra kampanjmodeller att välja mellan, som var och en är den billigaste på marknaden i sin klass. Kampanjmodell Hawaii med plats för fem personer är Sveriges billigaste utomhusspa – så länge lager finns tillgängligt. Kvaliteten är, som alltid, toppklass, och nu är priset på botten. Det blir inte billigare. OBS – alla modeller levereras inklusive termolock!

 

Högsta kvalitet till kampanjpris

SPA Kompaniet är Sveriges ledande inom spa och wellness utomhus, och som en betydande internationell aktör har vi undantagsvis fått möjlighet att köpa ett begränsat parti till ett reducerat pris från vår leverantör. Självklart ger vi dig möjlighet till att ta del av priset. Slå till nu eftersom vi har ett kraftigt begränsat antal till kampanjpris.

 

Kampanjmodellerna är lika bra och jämförbara med våra vanliga modeller. De är bara något olika i design, positionen för t.ex. pumpar och elektronik varierar, filterboxen kan anpassas till ett annat filter, storleken kan variera +/- 2 cm., och slutligen kan akryl och sidopaneler ha en något mörkare eller ljusare nyans.

Alla kampanjmodeller är försedda med 2 års garanti, och det är möjligt att köpa ytterligare garanti upp till totalt 3 år. Vi tillhandahåller en leveransgaranti för reservdelar och har rikstäckande service, så du är säker efter köpet.

 

Utmärkt kvalitet till kampanjpris

De fyra kampanjmodellerna är topputrustade med följande: Balboa cirkulationspump, omfattande teknisk isolering och termolock, så det sparas inte på något.

 

Du får;

  • Strömeffektiv och effektiv cirkulationspump från Balboa. Dessa pumpar har längre hållbarhet och en lägre energiförbrukning på endast 180w. Samtidigt är pumparna väldigt tysta, vilket är av stor betydelse för daglig användning när du vill njuta av ditt utomhusspa.
  • Balboa touch display för snabb och enkel drift.
  • 6-lagers teknisk isolering med bland annat 5 cm skumskikt och ett reflekterande aluminiumskikt. Undersidan är isolerad med 2-3 cm skum.
  • 100% träfritt stativ och kar i slitstarkt och väderbeständigt PVC-material.