6 SKÄL ATT VÄLJA ETT SPABAD FRÅN NORDKAP™

Framför konkurrerande produkter  

Nordkap

1 |  VÅRT VATTEN HÅLLER SIG VARMT HELA TIDEN
I ett Nordkap™ spabad kyls vattnet inte ner när du uppehåller dig i badet. Detta beror på att i våra spabad kör både massagepump, värmeaggregat och filtrering samtidigt.
Många av konkurrenternas produkter klarar vanligtvis inte av att köra alla funktioner samtidigt, varför vattnet blir kallt medan du uppehåller dig i spabadet.

2 | VARMA VATTENBUBBLOR ISTÄLLET FÖR KALLA LUFTBUBBLOR
Bubblorna i Nordkap™ spabad görs av varmt vatten från kraftfulla massagejets. Det varma och mjuka vattnet gör dessutom under för huden.
Många konkurrerande produkter gör inte bubblor av varmt vatten, utan istället luft som känns kall mot huden och kyler ner vattnet i ditt spabad snabbare

3 | KRAFTFULLA VATTENSTRÅLAR MED STOR MASSAGEEFFEKT
Tack vare de kraftfulla vattenstrålarna i Nordkap™ spabad, får du en fantastisk massage. Hemligheten bakom detta är våra kraftfulla jets och sköna bubblor.
Många av konkurrenternas produkter är oftast försedda med färre jets, mindre värmeaggregat och lägre motorkraft. Detta ger ett mindre vattentryck, färre bubblor och en generellt sämre spaupplevelse.

4 | EN UPPLEVELSE FÖR HELA KROPPEN
Nordkap™ är försedd med ett stort antal jets som masserar dina axlar, höfter, rygg och fötter.
Många konkurrerande produkter är utrustade med färre jets. Dessutom räknas funktioner som fot- och ryggmassage oftast som extrautrustning.

5 | SNABB UPPVÄRMNING
Nordkap™ spabad är utrustade med 3 kW värmeaggregat som snabbt värmer upp vattnet och bevarar den inställda temperaturen.
Många av konkurrenternas produkter har vanligtvis ett 2 kW värmeaggregat, som värmer upp vattnet betydligt långsammare.

6 | ENERGISNÅLT
Nordkap™ spabad har en strömanslutning på 400V, och drar mellan 5-10 kW när spabadet används. Vår utmärkta isolering hjälper dessutom till att hålla vattnet varmt, vilket minskar värmeavdunstningen och sänker energiförbrukningen under viloperioder.
Många konkurrerande produkter kräver vanligtvis en längre uppvärmningstid.

En avgörande orsak till att konkurrerande produkter ofta är av sämre kvalitet än Nordkap™ beror t.ex. på att produkter som importeras från USA ska genomgå en rad olika strömtekniska anpassningar. För att hålla nere priset används mindre och billigare värmeaggregat samt färre pumpar. Detta försämrar funktionskvaliteten avsevärt.

VI REKOMMENDERAR
Anslutning: 400V, på egen säkerhetsgrupp, med 2,5 kvadrattråd l sladd, 3 x 16 A tillgänglig

Ett Nordkap™ spabad drar ungefär 5-10 kW i timmen när det används. Detta på grund av att massagepump, värmeaggregat samt filtrering kör samtidigt.

Ställer du in en konstant temperatur på 37 grader, kommer strömförbrukningen att hamna på ungefär 400-500 kW i månaden. Därför rekommenderar vi att man ställer in temperaturen på följande sätt:  Driftstemperatur 37 grader, vilotemperatur 26 grader och frostsäkring 12 grader. Strömförbrukningen hamnar då på cirka 2-300 kW i månaden.

 Visa produkter >>