Spara på ekonomi och
energi med värmepump med wifi!

Köp ett utomhusspa och få vår wifi-drivna toppmodell, Värmepump 11kW Wifi, med dig till halva priset. Ordinarie pris 17.685 kr. Du sparar 8 842,50kr här och nu, och värmepumpen täcker enkelt 50% eller mer av strömförbrukningen på ditt utomhusspa under hela sin livstid

Värmepump 11kW Wifi kan styras via en app på din mobiltelefon, både iOS och Android, och du har full kontroll över värmepumpen, så att du både kan slå på, stänga av och ställa in den från fåtöljen, bilen eller kontorsstolen. Det fungerar med spaets värmare, är supereffektivt och gör det mycket billigare att njuta av ditt utomhusspa – precis när du känner för det!

På SPA Kompaniet fokuserar vi på god ekonomi och på att minimera energiförbrukningen. Därför får du också med dig marknadens tjockaste termolock när du köper utomhusspa hos oss. Ett värmeskydd som, tillsammans med den tekniska isoleringen av vårt utomhusspa säkerställer att värmeförlusten hålls till ett absolut minimum.

Det unika erbjudandet gäller för inköp av alla utomhusspa – från de billigaste till toppmodellerna – men inte på våra kraftigt rabatterade kampanjmodeller.

*) Gäller alla utespa, dock ej våra kraftigt nedsatta kampanjmodeller.

17.685,00 SEK
Gå till produkt

Värmepump 11kW Wifi är ett tillval som gynnar både miljön och din plånbok – nu och i många, många år framöver.

Se alla våra vackra utomhusspa här