nordkap badkar

Ett vackert Nordkap™ badkar ger dig wellness och badglädje i många år

Nordkap Badkar

Våra badkar har en elegans som passar varje badrum eller terrass. De estetiska former och tunna väggar utstrålar livsstil och skapar en atmosfär av ett wellness doftande skumbad, elegans och avslappning.

Nordkap™ tillverkas i kvalitetsmaterialen Rock Solid™ Sten eller Sanitetsakryl. Båda har en mjuk, hållbar, slitstark yta som är värmeisolerande och lättskött. Välj bland fristående badkar, hörnbadkar eller inbyggnadsbadkar som kan matchas med stora såväl som små badrum.

Badkar Rock Solid™

Ett exklusivt, gediget och lättskött material. Rock Solid™ är en helstöpt konststen som tillåter en design som inte är möjlig att uppnå med natursten. Vackra och eleganta linjer, tunnare väggar och en enhetlig silkesmatt yta. Ett Rock Solid™ badkar har en hård och matt yta utan öppna porer, vilket gör det resistent mot repor och lätt att rengöra och underhålla. Materialet kommer att bevara sitt vackra utseende i många år och håller samma fina färg.

Badkar Sanitetsakryl

Sanitetsakryl är ett godkänt och formbart plastmaterial som är speciellt anpassat för våtrum. Till skillnad från natursten, ger dessa material våra designer friheten att fokusera på det estetiska vid formgivningen av våra badkar.

Materialet håller på värmen, är motståndskraftig mot slitage och repor- samt lätt att rengöra och underhålla.