Nordkap Swimspa

Swimspa

Outdoor wellness och simträning

Eget utomhusspa hemma, året runt

Det inbyggda sim- och träningssystemet i våra swimspa ger dig möjlighet att dagligen motionssimma oändligt i det varma vattnet. Precis när det passar dig, året runt. Avslutningsvis kan du njuta av en avslappnande massage i det inbyggda spabadet.

Föreställ dig din helt egna träningsanläggning. För användning dygnet runt, hela året.

Lätt tillgänglighet är hemligheten bakom god fysisk form och ökad livskvalitet. Ingen mer bortkastad tid på att sitta i bilen till gymmet. Med ett Nordkap Swimspa kan du hoppa direkt i kristallklart vatten som alltid håller önskad temperatur.

Börja med att värma upp dina muskler innan du ökar vattenströmmen och påbörjar ditt motionspass. Oavsett din nivå, kommer du att märka förbättring vecka för vecka. Glöm inte att avsluta träningspasset med en hydromassage i spabadet, där pulserande vattenstrålar masserar dina muskler.

Den oändliga poolen med spabad  – kombinerad pool och spabad.

Atletion Swispa

Atletion och Arena Swimspa

Atletion Swimspa är en kombination av pool och spabad. Här kan du motionssimma i 24 grader varmt vatten och avslutningsvis njuta av en välförtjänt stund i spabadets 38 grader varma wellness bubblor. Varje dag, året runt.

Jetsen är ställbara och ger en kraftfull vattenström på 50-160m3 vatten per timme, således kan du själv bestämma intensiteten av motströmmen. Efter ditt träningspass kan du njuta av en skön vattenmassage i den separata spadelen som har en liggplats och fyra sittplatser.

Swimspan är utrustade med kraftig isolering, amerikansk Balboa styrning samt värmeaggregat i toppkvalitet. Det inbyggda reningsverket och ozonsystem ger en god hygien. Vänligen kontakta oss om du önskar att använda ditt Atletion Swimspa med saltvatten

Kombinerat spabad och pool. Det perfekta alternativet för dig som vil simma, träna eller njuta i varmt och härligt vatten, året runt!

För att du skal kunna få en kraftig och bred vattenström vid din simträning har vi i pooldelen installerat extra jets och motorer. Spadelen är inredd med en liggplats och ergonomiska säten med plats för 2-3 personer. Här kan ni slappna av och njuta av härliga massagebubblor.

Arena Swimspa har integrerat reningsverk och ozonsystem. Du kan välja att använda Arena Swimspa som saltvattenspool. Vänligen kontakta oss för närmare information.